Magyar Hagyományőr Világszövetség

Magyar Hagyományőr Világszövetség honlapja mhvsz.gportal.hu

 

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
AZ*MHVSZ-RŐL
 
RENDEZVÉNYEK
 
GALÉRIA
 
HÍREK*PROGRAMOK
 

 
HUSZÁRKONYHA
 
PIACTÉR
 
MAGYAR TV
 
LINKAJÁNLÓ
 
HÍRLEVÉL
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 
G-MAIL BELÉPÉS
Felhasználónév:
Jelszó:
  SúgóSúgó

Új postafiók regisztrációja
 
TÁRSALGÓ
SZÓLJ HOZZÁ! LEGYEN VÉLEMÉNYED! VAGY CSAK ÚGY ÍRD LE A GONDOLATAIDAT!
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 
SZÁMLÁLÓ
Indulás: 2012-04-16
 

Nyílzápor

 *   *   *   *   * 

Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékpark

A Nyílzápor egy olyan civil kezdeményezés, amely a Magyar hagyományőrző íjászok évenkénti seregszemléjeként, a világ jelenleg legnagyobb íjász együttlövés gyakorlatát kezeli. A Nyílzápor egy jellegzetesen non-profit, civil kezdeményezés. Magánemberek, íjászok ötleteléseiből, jó szándékú tennivágyásából, segítőkészségéből, javaslataiból született.

Felelős szervezője és programgazdája Magyar Attila –Türke-. A szervezésben oroszlánrészt vállal Venczel APA Gábor, aki a www.nyilzapor.hu honlapot és a körleveleket kezeli, valamint a jelentkezés-regisztrációt is koordinálja. Felbecsülhetetlen értékű továbbá az a szakmai háttér, és támogató hozzáállás, amelyet a Gyepűvédők Szövetsége biztosít mind az együttlövés gyakorlat, mind pedig a kísérő programok terén (korhű jurtatábor, történelmi életmód rekonstrukciós- és hadi hagyományőrző programok…)  


Videó: 2010. IV. Íjásztalálkozó 1640 íjász részvételével zajló nyílzápor volt az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékparkban.  

 

Az évek során önálló kezdeményezéssé, „márkajellé” tettük a Nyílzápor gyakorlatot és magát az elnevezést is. Fontosnak tartjuk, hogy ügyeljünk a kezdeményezés függetlenségére, önrendelkezési jogaira, határozott kiállásának megtartására. De éppen így szükségesnek- és jelzés értékűnek kezeljük minden olyan partnerünkkel való viszonyunkat, akik a Nyílzápor kezdeményezés (mint rendezvény) előremozdításában potenciális segítséget nyújtanak.Az évről-évre örvendetesen bővülő íjászhad és az esemény méretei egyre nagyobb szervezői és rendezői feladatot rónak ránk, valamint Faragó Csabára, aki az Íjásznap főszervezőjeként, óriási energiát és szervezőerőt fordít arra, hogy a Nyílzápor harmonikusan illeszkedjen a sportíjászokkal közös évenkénti ünnepbe.

Mára eljutottunk odáig, hogy a Nyílzápor további fejlődése (de önmagában már a színvonalas működése is!) kötelezővé teszi a rendezői struktúra fejlesztését, egy hatékony stáb kialakítását.Ha továbbra is el szeretnénk kerülni, hogy a Nyílzápor léte pénzalapú ügyektől függjön, vagy hogy hivatásos szervezői-, rendezői irodát kelljen alkalmazni, akkor olyan alternatívát kell keresnünk, amelyben mi (a Nyílzáport alkotó íjászok) a jövőben is magunk intézzük, szervezzük és kezeljük a dolgainkat.

 *   *   *   *   *

 

 Üdvözöllek Látogató! 

 

Napi idézet... 

Ma Rudolf névnapja van.  

 

Magdorka Design

FÉNYKÉP * FOTÓ 

  FOTÓGRAFIKA

GRAFIKA

Rendezvényfotó

Portré    

Tárgyfotó 

 Természetfotó 

06 70 340-3321

magdorkadesign@gmail.com

Facebook: Magdorka Design

* * *

Logó, fejléc grafika:

www.gafitpublic.hu

Köszönet Nagy Bélának és a Grafit Public Design Stúdiónak a sok szép fotóért és grafikáért!

 

 

MHVSZ A Facebook-on:

* Magyar Hagyományőr Világszövetség csoport:

www.facebook.com/groups/154314171277035

Szerkesztő: Kassovitz László

* Katonai és Népi Hagyományőrző csoport:

www.facebook.com/groups/hagyomanyorzo

Szerkesztő: Szabján Viki

 

 

Weather by Freemeteo.com

*   *  *  *   *

Holdjegy számítás

A Hold lelkierőnket, tudatalattinkat, kedély és fantázia világunkat, valamint a bennünk rejtőzködő nőt mutatja. A Nap a férfi minőséget jelöli, a Hold pedig a női minőséget. Tehát a Holdjegy ugyanolyan fontossággal bír, mint a Napjegy, különösen a nőknél.
 
Kattints ide és máris megtudhatod, hogy milyen Holdjegyben születtél?
Mit álmodtál az éjjel? 
Kattints ide a jelentéséhez!

 

 
NÉPI KALENDÁRIUM
 

A MAGYAR HAGYOMÁNYŐR VILÁGSZÖVETSÉG HONLAPJA * mhvsz.gportal.hu

FOTO, GRAFIKA: Magdorka Design https://www.facebook.com/Magdorkadesign

*   *  *  *   *

EZOTERIKUS TANFOLYAMOK

CIGÁNYKÁRTYA kezdő kurzus * www.ciganykartya.eu
* * *
TAROT kezdő és haladó tanok + könyv * www.tarotakademia.hu
* * *
LENORMAND kártyavető tanfolyam + TANKÖNYV * www.lenormand.hu
* * *
SZÁMMISZTIKA TANFOLYAM * TENYÉRELEMZŐ TANFOLYAM
* * *
CASANOVA EZOTERIKUS AKADEMIA, a szerelem mágikus iskolája
PÁRKAPCSOLATI ÉS SZEXUÁL PARAPSZICHOLÓGUS KÉPZŐ * casanova.gportal.hu
Villámkurzus és mesterképzés
* * *
ANGYALI BEAVATÁSOK * www.evailona.hu * * * BACH VIRÁGTERÁPIA * www.tarotakademia.hu

TÜNDÉRKÉPZŐ EZOTERIKUS SZABADEGYETEM

 Bővebb információ *   http://www.facebook.hu/tunderkepzo

 


Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto    *****    Te mit tennél, hogy a legnagyobb titkod, titok is maradjon?    *****    BLACK FRIDAY AKCIÓ!! Részletek ide kattintva!    *****    READ&SPEAK BLOG-Könyvek,filmek,sorozatok-Read&Speak Blog-rsblog.hu